Opnieuw aanhouding lid motorclub No Surrender

De politie heeft een 33-jarige man die lid is van motorclub No Surrender aangehouden. Hij wordt verdacht van bedreiging, intimidatie en mishandeling van een voormalig lid van de club, die slachtoffer werd van ontvoering.

De zaak kwam aan het licht tijdens het onderzoek naar de ontvoering, waarvoor al zes mensen vastzitten. De politie verwacht met de nieuwste arrestatie dat nu alle verdachten zijn aangehouden.

Boetes en mishandelingen
De man zou volgens de politie de club zijn uitgezet, omdat hij niet vaak genoeg op clubbijeenkomsten verscheen. No Surrender strafte hem met steeds oplopende geldboetes en meerdere mishandelingen. Ook nadat de boetes waren betaald, hielden de mishandelingen en bedreigingen niet op. Uiteindelijk stapte de man naar de politie.

Ontvoering
Woensdag arresteerde de politie twee personen die verdacht worden van betrokkenheid bij de ontvoering. Het ging om een 32-jarig en een 28-jarige verdachte.

Eerder werden al twee mannen uit Groningen (31 en 35), een man uit Uithuizermeeden (26) en een vrouw uit Eelde (28) aangehouden. Ze worden er van verdacht betrokken te zijn bij de ontvoering en mishandeling van een 47-jarige Groninger, begin november.

Lees ook:
- Weer twee aanhoudingen in ontvoeringszaak No Surrender
- Weer No Surrender-lid opgepakt in ontvoeringszaak
- Man belt aan bij wildvreemde: 'Help, ik ben ontvoerd!'
Meer over dit onderwerp:
GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws