Lees terug: De zondag van Expeditie Grunnen

Ook deze zondag rijdt de Expeditiebus weer door de provincie met aan boord presentator Rob Mulder, cameraman Ronald Pras en social mediaredacteur Suzanne Stoppels. Ze zijn opzoek naar jullie toffe, mooie of gekke verhalen.
'Moi en Tjeu'

De dag begon met het uitzwaaien van reizigers op het Centraal Station van Groningen. Van Roemenië naar Bremen tot aan een dagje Utrecht. Het was ondanks het vroege tijdstip al flink druk bij de bushalte.

Zendpiraten, schaatsers en strijkijzers

Daarna ging de reis verder naar Zoutkamp om daar met schipper Jelte te praten over z'n boot. Het was het allerlaatste weekend voor hem op het schip de Waterwolf. Hij heeft de boot verkocht. Via het visserdorp ging de reis nog naar de schaatsers en zendpiraten in Lageland om uiteindelijk de expeditie af te sluiten met het smijten van strijkijzers in Driebond.

Compilatie op TV Noord

Benieuwd wat we verder allemaal gezien hebben? Om 18:00 uur is de samenvatting van de dag te zien op TV Noord, de herhaling is ieder half uur. In deze uitzending zie je bovendien het belangrijkste nieuws uit Stad en Ommeland

Wat is Expeditie Grunnen?

Wij rijden in onze Expeditiebus naar de plekken waar mensen over praten. Sta jij bij je kinderen langs het sportveld, is er een mooi evenement bij jou in de buurt of heb je hulp nodig bij het opruimen van de stallen? Laat het ons dan weten via de Facebookpagina van Expeditie Grunnen en wie weet staan we de volgende keer bij jou voor de deur!

Waar is de bus op dit moment?

Wat hebben we beleefd?