Liveblog: EG helpt de Zoeperhelden in Ter Apel

Het was weer een prachtige Expeditie! Vandaag zat Derk Bosscher achter het stuur en naast hem registreerde Jan Sliep wat er gebeurde. Achterin de bus hield Susanne Evers via sociale media bij wat er in de provincie voorviel.

Droge hoest en schaatsen in Beijum

Het was een sportieve vuurdoop voor presentator Derk. Zijn droge hoest werd eerst gestild, en dus kon er geschaatst worden met de jeugd in Beijum. En met wat voor schaatsen! In Nienoord zagen we vervolgens hoe nieuwe vrijwilligers enthousiast worden gemaakt en werd er druk aan het minispoor gewerkt.


Streetdance en Zoeperhelden

In Leek spatte het enthousiasme er vanaf bij de voorronde van het Noord-Nederlands Kampioenschap. Maar liefst 180 teams streden daar in verschillende categorieën. Na een kopje koffie in Stadskanaal eindigden we vandaag in Ter Apel, waar door de Zoeperhelden flink geschilderd werd aan hun carnavalswagen. Ook Derk hielp een handje. Het was een prachtige zaterdag.

Wat is Expeditie Grunnen?

Wij rijden in onze Expeditiebus naar de plekken waar mensen over praten. Sta jij bij je kinderen langs het sportveld, is er een mooi evenement bij jou in de buurt of heb je hulp nodig bij het opruimen van de stallen? Laat het ons dan weten via de Facebookpagina van Expeditie Grunnen en wie weet staan we bij jou voor de deur!

Compilatie op TV Noord

Om 18:00 uur is de samenvatting van de dag te zien op TV Noord, de herhaling is ieder half uur. In deze uitzending zie je bovendien het belangrijkste nieuws uit Stad en Ommeland.
Waar is de bus op dit moment? 

Wat beleefden we allemaal?