Lopend Vuur: FC Groningen haalt gewoon de play-offs om Europees voetbal

© JKBeeld
Na 22 wedstrijden staat FC Groningen op de 9e plaats met 26 punten. Daarmee staat de ploeg in de grijze middenmoot. Groningen verloor afgelopen weekend kansloos van koploper Feyenoord.
Europees voetbal

Kans op het bereiken van de play-offs om Europees voetbal is er nog zeker, maar dan zal de FC nog wel een gaatje moeten overbruggen met ploegen als FC Twente en Vitesse.

Ondertussen hijgen Heracles, Willem II, NEC en PEC Zwolle ook in de nek.

Ontevreden fans

Bij de laatste thuiswedstrijd (tegen Excelsior) morde het publiek. Ook directeur Hans Nijland liet vorige week weten dat FC Groningen 'vermaak en attractief voetbal' moet bieden.

Trots van het noorden

Met nog twaalf wedstrijden te gaan moet De Trots van het Noorden uitkijken dat het seizoen niet als een nachtkaars uitgaat. Denk jij dat de FC uiteindelijk toch de play-offs om Europees voetbal haalt?

Wat vind jij?

We waarderen het enorm dat je meepraat! Laat je mening horen via de radio (050-3188288), onze Facebookpagina of Twitter (#opnoord). 
Vrijdag was het Lopend Vuur: Ik ben tevreden met mijn arbeidsomstandigheden. 62,27 procent van de Groningers (2.041 stemmen) is het daarmee eens.