Woonboerderij te koop: vol piemels en scheldwoorden

Scheldwoorden, getekende piemels en schunnige teksten. Tussen de keurige advertenties op huizensite Funda, springt een woonboerderij aan de Tolweg in Appingedam in het oog. Meerdere muren in het pand zijn beklad. Bij de makelaar zijn er klachten over binnengekomen.
Ruzie
Volgens makelaar Jacco van der Houwen zijn de muren onder handen genomen door de laatste huurder van de boerderij. Die had ruzie met de eigenaar van het pand en ging vervolgens flink tekeer met een spuitbus.

Twintigduizend euro
Waarom de muren van het gebouw dat 375.000 euro moet kosten, niet zijn gewit voordat de foto's werden genomen? Volgens de makelaar is dat een flinke kostenpost. Het wegwerken van alle graffiti en de andere vernielingen kost zeker twintigduizend euro.

Veel belangstelling
De opvallende advertentie op de huizensite legt de makelaar overigens geen windeieren. Er is volgens hem 'heel veel belangstelling'. 'Als iets opvalt, heb je meer kans om het te verkopen', legt hij uit.

Zwaar leven
De makelaar heeft er persoonlijk geen moeite mee dat er woorden als jood en kanker op de foto's staan. 'Als je hier al aanstoot aan neemt, dan heb je het zwaar in het leven. Gezien de huidige politiek.'

Niettemin heeft Van der Houwen besloten de foto's aan te passen.
Meer over dit onderwerp:
APPINGEDAM
Deel dit artikel:

Recent nieuws