Lees terug: de zondag van Expeditie Grunnen

Daar zijn we weer! Het is zondag en dat betekent: Expeditie Grunnen. Vandaag achter het stuur presentator Rob Mulder, op de bijrijdersstoel cameraman Wijnand Klein en achterin de bus social mediaredacteur Joyce Kranenborg. Doe jij vandaag iets leuks? Of heb je een bijzonder verhaal? Laat het ons weten via Facebook!


Samenvatting van zondag 19 maart
We zijn de dag begonnen met een mysterie. Want wat betekenen de gele stippen op de bomen tussen Driebond en de Ruischerbrug in de stad? Aan het eind van de dag weten we daar het antwoord op. De bomen gaan weg. Maar er komen nieuwe bomen voor terug. Dit is voor het nieuwe P+R terrein van Meerstad.

DJ Arnoud, heeft dankzij ons niet zo'n hele goede nachtrust. De DJ heeft nog maar 3,5 slaap gehad als Rob onder zijn slaap kamer raam staat te roepen.

Voor een sanitaire stop zijn we bij de ouders van cameraman Wijnand geweest. Daar kregen we ook nog eens een heerlijk stukje taart.

Ipo uit Slochteren is een medisch wonder. Al 6 jaar heeft hij maagkanker dat in de alvleesklier zit. Beter worden zit er niet meer in maar Ipo blijft positief.

Nieuwsgierig wat we nog meer beleefd hebben? Bekijk de uitzending of lees het liveblog terug onderaan dit artikel.

Wat is Expeditie Grunnen?
Wij rijden in onze Expeditiebus naar de plekken waar mensen over praten. Sta jij bij je kinderen langs het sportveld, is er een mooi evenement bij jou in de buurt of heb je hulp nodig? Laat het ons dan weten via de Facebookpagina van Expeditie Grunnen en wie weet staan we bij jou voor de deur!

Compilatie op TV Noord
Benieuwd wat we verder allemaal gezien hebben? Om 18:00 uur is de samenvatting van de dag te zien op TV Noord, de herhaling is ieder half uur. In deze uitzending zie je bovendien het belangrijkste nieuws uit Stad en Ommeland.

Waar is de bus op dit moment?


Wat hebben we beleefd?
Meer over dit onderwerp:
expeditiegrunnen GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws