Lees terug: de zaterdag van Expeditie Grunnen

Daar zijn we weer! Het is zaterdag en dat betekent: Expeditie Grunnen. Vandaag achter het stuur presentator Derk Bosscher, op de bijrijdersstoel cameraman Wijnand Klein en achterin de bus social mediaredacteur Joyce Kranenborg.
Doe jij vandaag iets leuks? Of heb je een bijzonder verhaal? Laat het ons weten via Facebook!

Wat was het een heerlijke lentedag. Toen we vanochtend in het zonnetje stonden dachten we: er is vast wel een boer die vandaag de koeien de wei in laat. En ja hoor.. in Houwerzijl mochten de koeien naar buiten. En wat was het prachtig ze waren door het dolle heen.

Een spannende dag voor de twintig teams die meededen aan de brandweerwedstrijden in Veendam. Een geheime locatie en opdracht. Wie weet dit het beste en snelst uit te voeren?

Volop Lente in Kruisweg! Want daar was vandaag een tulpenfair met tulpen in alle kleuren en maten. Benieuwd naar wat we nog meer hebben beleefd vandaag? Lees het liveblog onderaan dit artikel.

Wat is Expeditie Grunnen?
Wij rijden in onze Expeditiebus naar de plekken waar mensen over praten. Heb je ergens hulp bij nodig, wil je je verhaal kwijt of ga je iets actiefs doen dit weekend? Alles mag en niets is te gek! Stuur ons een berichtje via de Facebookpagina van Expeditie Grunnen en wie weet staan we bij jou voor de deur!

Compilatie op TV Noord
Benieuwd wat we verder allemaal gezien hebben? Om 18:00 uur is de samenvatting van de dag te zien op TV Noord, de herhaling is ieder half uur. In deze uitzending zie je bovendien het belangrijkste nieuws uit Stad en Ommeland.

Waar is de bus op dit moment?


Wat hebben we allemaal beleefd?


Lees ook:
- Lees terug: de zaterdag van Expeditie Grunnen
- Lees terug: de zondag van Expeditie Grunnen
Meer over dit onderwerp:
expeditiegrunnen GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws