Midstars houdt zicht op play-offs

De tafeltennissers van Midstars uit Middelstum hebben zaterdagavond een 4-2 overwinning geboekt tegen hekkensluiter Hilversum. Door deze zege maakt de ploeg van coach Gert Stulp nog steeds kans op deelname aan de play-offs.
Eerste zege
Het was de eerste zege voor Midstars in zes wedstrijden. De Groningers begonnen uitstekend aan het duel in Hilversum en stonden bij rust met 3-0 voor. Colin Rengers, Arnoud Meijer en Jan Tammenga wonnen alle drie hun eerste enkelpartij en deelden zo een gevoelige tik uit aan Hilversum.

Beslissing
Na de pauze versloeg Colin Rengers zijn tegenstander De Bruin en bracht daarmee de stand op 4-0. Hierna liet Midstars de teugels enigszins vieren en moest toestaan dat de thuisploeg terugkwam tot 4-2. Jan Tammenga en Arnoud Meijer gingen onderuit in hun tweede partij.

Play-offs
Midstars klimt door deze overwinning naar de zesde plaats in de eredivisie met 32 punten uit twaalf wedstrijden. Het gat met de nummer vier Scylla is drie punten. Volgende week staat nog een thuiswedstrijd op het programma, daarna is de uitwedstrijd in Leiden tegen Scylla. De eerste vier ploegen komen uit in de play-offs. De nummers vijf tot en met acht spelen play-outs.

Lees ook: Midstars kan Smash'70 geen partij geven
Meer over dit onderwerp:
sport HILVERSUM
Deel dit artikel:

Recent nieuws