Lees terug: Expeditie Grunnen van zaterdag 15 april

Het is weer zaterdag en dus gingen we weer voor Expeditie Grunnen op pad. Het team van vandaag: Rob Mulder, cameraman Teade Jagersma en social mediaredacteur Susanne Evers.

Na een mooie liefdesoproep van Remko belandden we langs de lijnen van HS '88 in Hoogezand. 240 spelers met een beperking voetbalden daar ter ere van het 25-jarig bestaan van de club. Ook versierden we paaseieren in de chocolaterie van Abeldien en Klaas en we namen een kijkje in Oldambt, waar de gemeente iets wil doen aan het grote aantal mensen met overgewicht. Fijne paasdagen alvast en tot morgen!

Wat is Expeditie Grunnen?
Wij rijden in onze Expeditiebus naar de plekken waar mensen over praten. Heb je ergens hulp bij nodig, wil je je verhaal kwijt of ga je iets actiefs doen dit weekend? Alles mag en niets is te gek! Stuur ons een berichtje via de Facebookpagina van Expeditie Grunnen en wie weet staan we bij jou voor de deur!

Compilatie op TV Noord
Benieuwd wat we verder allemaal gezien hebben? Om 18:00 uur is de samenvatting van de dag te zien op TV Noord, de herhaling is ieder half uur. In deze uitzending zie je bovendien het belangrijkste nieuws uit Stad en Ommeland.

Waar is de bus op dit moment?


Wat beleefden we allemaal?
Meer over dit onderwerp:
ookopnoord Groningen
Deel dit artikel:

Recent nieuws