Expeditie Grunnen gaat op vrijheidstour

© RTV Noord/Suzanne Stoppels
Een bijzonder Expeditie Grunnenweekend vandaag, want de reis door de provincie begint al op vrijdag. Dat komt natuurlijk omdat het Bevrijdingsdag is.
Derk, Ronald, Suzanne en Teade

De hele dag gaan presentatoren Ronald Niemeijer en Derk Bosscher, social redacteur Suzanne Stoppels en cameraman Teade Jagersma op zoek naar toffe, mooie en bijzondere verhalen tijdens de vijf mei viering in Groningen.
Wat is Expeditie Grunnen?
Wij rijden in onze Expeditiebus naar de plekken waar mensen over praten. Heb je ergens hulp bij nodig, wil je je verhaal kwijt of ga je iets actiefs doen dit weekend? Alles mag en niets is te gek! Stuur ons een berichtje via de Facebookpagina van Expeditie Grunnen en wie weet staan we bij jou voor de deur!

Compilatie op TV Noord
Benieuwd wat we verder allemaal gezien hebben? Om 18:00 uur is de samenvatting van de dag te zien op TV Noord, de herhaling is ieder half uur. In deze uitzending zie je bovendien het belangrijkste nieuws uit Stad en Ommeland.

Waar is de bus op dit moment?Lees hier alles wat we meemaken

Vandaag gaat het net even anders dan normaal. Omdat er zoveel te doen is op het gebied van fesitiveiten hebben we een combinatie 'liveblog' waarin we niet alleen onze expeditie laten zien maar is er ook aandacht voor andere activiteiten waar RTV Noord vandaag bij is. En dat kun je hier volgen: