'Feyenoord onderhandelt met sc Heerenveen over Groninger'

Feyenoord gaat vol voor Jerry St. Juste uit Marum. De landskampioen onderhandelt met sc Heerenveen over een transfer van de Groninger.

Dat schrijft De Telegraaf. De 20-jarige verdediger staat bovenaan het lijstje bij de Rotterdammers. Volgens de ochtendkrant is het nog wel de vraag of het daadwerkelijk tot een transfer komt.

'Water bij de wijn'
De besprekingen met sc Heerenveen zijn begonnen, maar de Friezen hebben een miljoenenbedrag in het hoofd, dat ze in Rotterdam niet willen betalen.

'In negen van de tien zaken wordt er op de transfermarkt een middenweg gevonden. Daarvoor zal Feyenoord het bod nog moeten verhogen, maar zal ook Heerenveen water bij de wijn moeten doen', schrijft de krant.

Topcompetitie of Nederlandse top
St. Juste zei in maart nog dat hij een transfer naar een topcompetitie wil. Ook een stap naar de Nederlandse top drie sloot hij niet uit. 'Alleen, die clubs moeten je wel willen hebben. Als zij dat niet willen, dan kan ik willen wat ik wil, maar dan gaat het niet gebeuren. Vinden ze mij de moeite waard om in te investeren', vroeg hij zich toen af.

Lees ook:
- Idrissi en St. Juste in voorlopige selectie voor Jong Oranje
- Is Eredivisie-goal van Marumer held op sokken de mooiste van het jaar?
- Overzicht: Wat deden de 'andere' Groningers in de Eredivisie? (2016)
Meer over dit onderwerp:
sport MARUM
Deel dit artikel:

Recent nieuws