United Artists Groningen organiseert benefiet voor St. Maarten

Verschillende Groningse artiesten geven volgende week zondag een benefietconcert voor de slachtoffers van orkaan Irma op Sint Maarten, Sint Eustasius en Saba. De artiesten hebben zich verenigd als United Artists Groningen.
Het initiatief komt van Cissy Gressmann en haar vader. Ze hebben vrienden op de eilanden. Dit was voor hen genoeg reden om in actie te komen.

Benefietavond
Samen met een aantal muzikanten organiseren zij meerdere acties om geld in te zamelen . Zo werken er verschillende cafés in de stad Groningen mee aan de benefietactie, waaronder Huize Maas en New Orleans Jazz Café. Allen hebben ze één doel: geld en goederen inzamelen voor Sint Maarten, Sint Eustasius en Saba.

Eddie Meijer van de band Soultrain is één van de muzikanten die zondag 24 september in Huize Maas optreedt. Hij trekt zich het lot van de mensen op Sint Maarten erg aan: 'Als je dat ziet is het vreselijk. We moeten iets doen, we kunnen ze niet in de steek laten.'

In het weekend van zaterdag 23 en zondag 24 september zullen de acties plaatsvinden. De
organisatoren zijn druk bezig met het in kaart brengen van de avonden. Voor meer informatie kunt u terecht op de Facebook van United Artists Groningen.
Meer over dit onderwerp:
Groningen-Stad GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws