GHHC geveld door vier treffers van Pien van Nes

© Jacob Gunter
De hockeysters van GHHC hebben zondagmiddag hun derde competitieduel op rij verloren. Op sportpark de Harener Holt was HDM met 4-1 te sterk. Alle treffers van de ploeg uit Den Haag kwamen op naam van spits Pien van Nes waarvan drie uit een strafcorner.

Achterstand

Bij rust stonden de Groningse vrouwen met 2-0 achter door doelpunten in de 17e en 29e minuut. Tien minuten na de pauze scoorde van Nes haar derde doelpunt van de middag uit een strafbal.

Plaaggeest

Fieke Hoff deed iets terug namens GHHC, maar in de slotminuut was het de grote plaaggeest voor de ploeg van coach Marc Materek spits Pien van Nes die de 4-1 eindstand op het scorebord schoot.

Stand

GHHC staat onderaan in de hoofdklasse. Uit drie wedstrijden werd nog geen punt gehaald. Volgend weekend wacht de uitwedstrijd tegen Hurley.