Marumer bezorgt Feyenoord zege in Champions League en doet kassa rinkelen

De uit Marum afkomstige Jerry St. Juste heeft Feyenoord in de laatste wedstrijd van de Rotterdammers in de Champions League aan de overwinning geholpen tegen Napoli. Bij een 1-1 tussenstand was het St. Juste die in blessuretijd een corner achter Napoli-doelman Reina kopte.

Anderhalf miljoen euro

Dankzij de zege krijgt Feyenoord anderhalf miljoen euro op de bankrekening gestort. Het Europese avontuur van de rood-witten zit er nu wel op. Napoli gaat verder in de Europa League.

Terugknokken

In de Kuip knokte Feyenoord zich knap terug in de wedstrijd want al in de tweede minuut was het Zielinski die de Italianen op voorsprong schoot. In de 33e minuut scoorde Nicolai Jorgensen de gelijkmaker.

Doelpunt St. Juste

Tien minuten voor tijd kreeg Tonny Vilhena zijn tweede gele kaart en moest het veld verlaten. Een punt leek het hoogste haalbare voor de Rotterdammers totdat St. Juste in de blessuretijd toesloeg.

'Heerlijk'

'Een fantastisch gevoel, dat was echt een kippenvelmoment. De supporters van Feyenoord zijn fantastisch, dat laten ze iedere wedstrijd weer horen. Heel mooi om ze zoiets terug te kunnen geven. Heerlijk. We kunnen met opgeheven hoofd afscheid nemen van de Champions League.'

Lees ook:

- 'Feyenoordaanwinst Jerry St. Juste was altijd een Ajacied'

Meer over dit onderwerp:
sport ROTTERDAM
Deel dit artikel:

Recent nieuws