Rondje Groningen: L'invasione olandese en #onderdeduim

Een dikke rij auto's langs Groningen Airport Eelde, allemaal op zoek naar die ene perfecte foto. En een koe zoekt vertier in de stad. Dat - en meer - in Rondje Groningen.

1) Spotters

Ze stonden in de rij vandaag bij Groningen Airport Eelde. De vliegtuigspotters. Allemaal om een glimp op te vangen van de landing van de eerste Boeing 747-400 op Eelde.

Ook voor de luchtverkeersleiding was dit een bijzondere dag.

2) #onderdeduim

Wat doe je 's ochtends als je wakker wordt als eerste? Direct de app van RTV Noord checken? Heel leuk om te horen, maar niet heel gezond... Lees onderstaand verhaal om te kijken of je ook #onderdeduim zit.

3) Slechtvalkenverdriet

Ach gosh...

4) Ongewenst bezoek

De Universiteitskrant sprak met bewoners van de studentenflat aan de Kornoeljestraat, die helemaal klaar zijn met de omstandigheden waaronder ze wonen. Ongewenst bezoek in de flat is er geen uitzondering...

5) Klaar voor Cluj

De basketballers van Donar kunnen opnieuw geschiedenis schrijven, als ze woensdagavond winnen van Cluj. Dan plaatsen ze zich kwartfinale van de Europe Cup.

6) Het past net....niet

Oeps....

7) Lelijke boerderij

Albert-Erik moet nog even wat uitleggen aan zijn 6-jarige dochter

8) Koe zoekt vertier

De politie stuitte op de Noorddijk in Groningen op een loslopende koe, die richting het dorpshuis van Noorderhoogebrug liep. Helaas voor het dier werd het terug de wei in gestuurd en dus ging het klaverjassen aan haar neus voorbij...

9) Hollandse invasie

Ook in Italië heeft men door dat er een Nederlandse fanclub van Hans Hateboer uit Beerta bestaat...
Rondje Groningen is er van maandag tot en met vrijdag. Alle voorgaande edities lees je hier.