Bos kan verlies van GHHC niet voorkomen

Willemijn Bos viert de 1-1 uit
Willemijn Bos viert de 1-1 uit © Jacob Gunter
De dames van GHHC hebben zondagmiddag met 2-1 van Hurley verloren. De ploeg van Mark Materek wist dankzij Willemijn Bos nog wel op gelijke hoogte te komen. In de slotfase ging het toch weer mis.

Rentree Bos

Bij GHHC maakte Willemijn Bos zonmdagmiddag haar rentree. Bos was maandenlang geblesseerd aan haar meniscus. De oud-international bewees direct haar waarde door na negenendertig minuten de gelijkmaker te scoren.

Toch weer een verlies

De wedstrijd leek daarna af te stevenen op een gelijkspel, maar in de slotfase ging het toch weer mis voor GHHC. Teuntje Horn scoorde in de 64'ste minuut de winnende treffer voor Hurley.
De dames van GHHC wonnen nog geen wedstrijd dit seizoen en staan nog steeds onderaan in de hoofdklasse met één punt uit veertien wedstrijden.