FC Groningen verslaat Omlandia, Van Nieff neemt afscheid als aanvoerder

FC Groningen heeft het seizoen afgesloten met een 4-0 overwinning in de oefenwedstrijd tegen VV Omlandia. Juninho Bacuna scoorde twee keer voor de profs, Yoëll van Nieff droeg bij zijn laatste wedstrijd voor de FC in de tweede helft de aanvoerdersband.

Goed tegenstand

De amateurs van Omlandia boden goed tegenstand en wisten FC Groningen in de eerste helft te beperken tot één doelpunt. Bij een 0-0 tussenstand miste Jeroen Haan, spits en aanvoerder van Omlandia, twee grote kansen.

Uitblinker

Omlandia-doelman Devon Harmsma was de grote uitblinker van de avond. Alleen Tom van Weert wist hem te passeren in de eerste 45 minuten. Na de rust verdubbelde Ajdin Hrustic de score.

Goals Bacuna

De twee overige doelpunten van FC Groningen kwamen op naam van Juninho Bacuna. Er waren 1100 toeschouwers op het sportcomplex aan de Sportlaan in Ten Boer.