Lopend Vuur: Liever internet dan tv

Een groot deel van de Nederlanders gaat meer betalen voor internet, televisie en bellen.Vrijwel alle aanbieders van deze diensten voeren in juli een prijsverhoging door.
Vroeger was een avondje tv kijken vaste prik - maar door de komst van het internet is ons kijkgedrag steeds meer veranderd. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat alleen de doelgroep van 65 jaar en ouder méér tv is gaan kijken.

Kiezen maar

Ondanks dat programma's als Boer Zoekt Vrouw en het NOS Journaal elke uitzending nog steeds miljoenen kijkers trekken, kijken we over het algemeen steeds minder tv. Daarentegen zijn we steeds meer online, waarbij het uitgesteld tv-kijken ook steeds populairder wordt.
Als je moét kiezen, waar kan je dan echt niet zonder? Ons Lopend Vuur vandaag:
En: op welke manier kijk je eigenlijk het liefst tv?

Praat mee!

Overweeg of heb je een internet-only abonnement zonder tv? Kan je absoluut niet zonder tv? Praat mee op onze facebookpagina of via 050 3188 288.

Ziekenhuizen te duur?

Gisteren hadden we een Lopend Vuur-stelling over de sluiting van de verloskunde-afdeling op het Refaja Ziekenhuis in Stadskanaal. Op 'Een volwaardig ziekenhuis in iedere regio is te duur' stemden 2550 mensen. 59 Procent van de stemmers ie het ermee oneens.