Be Quick geeft overwinning uit handen (update)

Robert Talens aan de bal (archief)
Robert Talens aan de bal (archief) © JK Beeld
De voetballers van Be Quick hebben zondag in de return tegen Goes een overwinning nodig om in de Derde Divisie te blijven. De eerste wedstrijd tegen de hoofdklasser in Zeeland eindigde in 2-2.
Be Quick had zich een veel betere uitgangspositie kunnen verschaffen. De ploeg van trainer Kevin Waalderbos stond na een half uur spelen op een 2-0 voorsprong door een eigen doelpunt en een kopbal van aanvoerder Robert Talens. Dat was ook de ruststand.

Gelijkmaker

In het begin van de tweede helft maakten de Zeeuwen de aansluitingstreffer. Tien minuten voor tijd kwam Goes op gelijke hoogte uit een strafschop.
'Als je voor staat is het vervelend dat het uiteindelijk nog weer gelijk wordt. Maar op basis van verhoudingen is het niet geheel onterecht', stelt trainer Waalderbos. 'Goes speelde hartstikke goed.'

Zondag return

Zondag ontvangt Be Quick Goes aan de Esserberg in Haren. 'Deze wedstrijd kunnen we vergeten, het wordt één finale waarbij beide ploegen weer op 0-0- beginnen', zei Waalderbos na het laatste fluitsignaal in Goes.