Lees terug: FC Groningen heeft eerste seizoenszege binnen; Breij is matchwinner

© RTV Noord
FC Groningen weet weer wat winnen is. Op bezoek in Doetinchem werd De Graafschap met 1-0 verslagen door een doelpunt van basisdebutant Michael Breij. De talentvolle jongeling kopte op slag van rust een uitstekende voorzet van Handwerker in het dak van het doel.

Zwak De Graafschap

Groningen kwam verder nauwelijks in de problemen tegen een zeer zwak acterend De Graafschap. Cassierra miste halverwege de tweede helft een grote kans op de tweede Groningse treffer. De thuisploeg kreeg vlak voor tijd een nog grotere mogelijkheid op de gelijkmaker.