Valse start voor Be Quick bij terugkeer in hoofdklasse

Ook Arnoud Bentum, hier op archiefbeeld, kon de nederlaag tegen Alcides niet voorkomen © JK Beeld
Be Quick is het nieuwe seizoen in de hoofdklasse begonnen met een 0-2 thuisnederlaag tegen Alcides. De formatie van de nieuwe hoofdcoach Steven Wuestenenk degradeerde vorig seizoen nog uit de derde divisie.

Rake kopbal

Halverwege de eerste helft kwamen de gasten uit Meppel op voorsprong door een rake kopbal van Jermain Wobbes op aangeven van Frank Fokke. Tien minuten later was Fokke opnieuw de aangever, dit keer was het Koen Romme die de marge verdubbelde. Be Quick had veel meer balbezit, maar wist hieruit weinig echte kansen te creëren.