Senioren in de watten gelegd bij Outdoor Tolbert

Senioren worden tijdens Outdoor Tolbert verwend. Vorig jaar won Jur Vrieling de grote prijs.
Senioren worden tijdens Outdoor Tolbert verwend. Vorig jaar won Jur Vrieling de grote prijs. © Stefan Bleeker/RTV Noord
Outdoor Tolbert, het meerdaagse paardensportevenement dat binnenkort weer van start gaat bij de Hedde Jan Cazemier Manege, gaat senioren in de watten leggen.
De organisatie heeft twee middagen gereserveerd waarin ouderen uit het Westerkwartier een speciaal programma krijgen aangeboden.

Per GADO-bus naar Tolbert

Voor senioren die geen eigen vervoer hebben, laten de organisatoren een oude GADO-bus door het gebied rijden om belangstellenden naar Tolbert te vervoeren. De vestigingen van de RegioBank in Leek, Marum, Grootegast, Niekerk, Grijpskerk en Zuidhorn zijn de opstapplaatsen.

Plek gereserveerd

Louwe Mulder van de organisatie: 'Als ze hier zijn, krijgen ze een hapje en een drankje. Dan kunnen ze kijken naar de les die oud-bondscoach Bert Romp geeft aan talentvolle ruiters en krijgen ze een rondleiding over het complex. Op de overdekte tribune is een plek voor ze gereserveerd, waar ze de wedstrijden ook bij slecht weer goed kunnen volgen.'
De seniorenmiddagen zijn gepland op dinsdag 18 en donderdag 20 september. Outdoor Tolbert wordt gehouden van 18 tot en met 23 september.