GHHC blijft ook in tweede wedstrijd verstoken van punten

De hockeysters van GHHC hebben zondagmiddag ook hun tweede competitiewedstrijd in de hoofdklasse verloren. Op bezoek in Den Haag was HDM met 3-0 te sterk.

Nog geen doelpunten

De Groningse vrouwen wachten tevens nog op hun eerste doelpunt in het nieuwe seizoen na de 3-0 thuisnederlaag tegen Kampong van vorige week. Bij rust keek de formatie van coach Julian Steen in de Hofstad tegen een 2-0 achterstand aan door goals van Pien van Nes en Fay van der Elst.

Beslissing

Na de onderbreking scoorde Tessa Beetsma in de 62e minuut de beslissende derde treffer namens HDM. GHHC dwong in het duel drie strafcorners af, maar wist hieruit niet te scoren. Vooral in het tweede en derde kwart boden de bezoekers goed tegenspel. Alleen beloonden ze zichzelf niet met een treffer.

Programma

De Groningse vrouwen staan na twee speelrondes onderaan in de hoofdklasse. Aanstaande vrijdag volgt een nieuwe kans om de eerste (doel)punten bij te schrijven. De oranjehemden spelen dan op eigen veld tegen Laren. Het duel op Sportpark de Harener Holt begint om 20.30 uur.

Lees ook:

- GHHC start nieuw seizoen in de hoofdklasse met nederlaag

Meer over dit onderwerp:
sport GHHC DEN HAAG
Deel dit artikel:

Recent nieuws