GHHC krijgt pak slaag van Laren en blijft puntloos

De hockeysters van GHHC hebben vrijdagavond ook de derde wedstrijd van het seizoen verloren. De ploeg van coach Julian Steen ging voor eigen publiek met 8-0 onderuit tegen Laren. Het was de grootste nederlaag tot nu toe.

Na tien minuten spelen keek GHHC al tegen een 2-0 achterstand aan. De onderbreking na het eerste kwart bracht de oranjehemden weinig goeds, want in een tijdsbestek van twaalf minuten scoorde Laren drie keer, waaronder een treffer van voormalig GHHC-speelster Pam van Asperen.

Kansloos

Ook na de pauze bleven de Groningse vrouwen achter de feiten aan lopen en vrijwel meteen na de herstart maakte Klaartje de Bruijn er 6-0 van. De Bruijn speelde in het verleden ook voor GHHC. In de slotfase wist Laren nog twee keer het net te vinden achter doelvrouw Jantien Gunter die weinig aan de tegentreffers kon doen en met een paar goede reddingen een nog hogere score wist te voorkomen.

Onderaan zonder treffers

GHHC staat puntloos onderaan in de hoofdklasse na drie gespeelde wedstrijden en wist dit seizoen in de hoofdklasse nog geen doelpunt te maken.

Zondag kan de ploeg revanche nemen voor de teleurstellende seizoensstart. Dan staat de uitwedstrijd tegen Pinoké in Amstelveen op het programma.

Meer over dit onderwerp:
sport GHHC GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws