Max Verstappen komt vandaag naar Groningen

Max Verstappen is vandaag in Groningen. De meeste succesvolle Nederlandse Formule 1-coureur ooit komt de opening van de vernieuwde Jumbo-winkel in het Euroborgcomplex extra luister bijzetten.

Foodmarkt

Die winkel, in zijn soort de grootste van het Noorden, is de afgelopen zes weken omgebouwd van supermarkt tot zogeheten 'Foodmarkt', waar het publiek niet alleen boodschappen kan doen, maar waar ook verse gerechten zoals sushi, pizza's en broodjes worden bereid.

Pop-up store

In de vernieuwde winkel is ruimte gereserveerd voor speciale activiteiten. De eerste is een tijdelijke Max Verstappen pop-up store.
Fans kunnen hier een maand lang een Red Bull Formule 1-wagen bekijken, maar ook een originele race-overall en de helm die Verstappen droeg tijdens de gewonnen race in Oostenrijk. Ook kunnen liefhebbers hier merchandise kopen.
De bolide van Red Bull in de pop-up store (Foto: Steven Radersma/RTV Noord)

Simulator

Max Verstappen verschijnt omstreeks half twee op een podium op parkeerplaats P2  tegenover de winkel, waar hij geïnterviewd zal worden. Voor de fans is daar de mogelijkheid te racen in een simulator. Eén van hen mag het opnemen tegen Verstappen zelf.
De Formule 1-coureur treedt, buiten de races, zelden op in het openbaar.