Lopend Vuur: Een fietsenkelder onder de Vismarkt in Stad is een goed idee

Een fietsenkelder onder de Vismarkt
Een fietsenkelder onder de Vismarkt © Flickr Creative Commons/Beeldbewerking RTV Noord
Onder de Vismarkt in Groningen zou op termijn mogelijk een fietsenstalling kunnen komen. Het idee werd woensdagavond besproken in de gemeenteraad.
Naar de haalbaarheid van een ondergrondse fietsenstalling wordt een onderzoek gedaan. Pas na de verkiezingen zal het opnieuw in de dan nieuwe gemeenteraad besproken worden.
Wat is jouw gedachte over dit plan? Weg met de fietsen die her en der geparkeerd staan in de binnenstad? Of horen die fietsen juist bij de charme en uitstraling van Groningen?
Hoe dan ook moet er een oplossing komen voor de vele fietsen in de Groninger binnenstad. Er zouden duizenden extra fietsparkeerplekken moeten komen.
Ons Lopend Vuur:

Praat mee

Zou jij je fiets parkeren in de kelder? En hoeveel mag zoiets kosten? Zijn er alternatieven? Praat mee op onze facebookpagina of via 050-3188288. Je kunt ook stemmen via de Instagram-app in de Stories.

Giro 555

De nationale inzamelingsdag voor de ramp op het Indonesische eiland Sulawesi heeft woensdag 11,2 miljoen euro opgeleverd. Dat bedrag is echter maar voor een deel opgeleverd door de stemmers op ons Lopend Vuur.
Van de 2.837 stemmers zegt 86% namelijk niet te geven aan Giro555, slechts 14% doet dat wel.