Lopend Vuur: Mijn conditie is goed

Beweeg jij genoeg?
Beweeg jij genoeg? © Pexels
Een groot deel van de Nederlandse bevolking denkt voldoende beweging te krijgen, maar haalt de zogenaamde beweegrichtlijn niet.
Volgens de beweegrichtlijnen zouden volwassenen wekelijks ten minste twee en een half uur matig intensief moeten bewegen en kinderen dagelijks minstens een uur
Volgens onderzoek denkt maar liefst 68 procent van de ondervraagden genoeg te bewegen... maar slechts 42 procent doet dat ook daadwerkelijk.
Krijg jij genoeg lichaamsbeweging? En wat is genoeg hè? Laten we het op de volgende manier peilen. Ons Lopend Vuur vandaag is: mijn conditie is goed!

Praat mee!

Is je conditie vanzelf wel goed vanwege je werk, of sport je je met regelmaat? Met welke eenvoudige trucs kreeg jij je conditie beter? Praat mee op onze facebookpagina of via 050-3188288. Je kunt ook stemmen via de Instagram-app in de Stories.

Ben jij gelovig?

Gisteren was onze peiling 'Ik ben gelovig', op basis van onderzoek dat voor het eerst een minderheid van 49 procent in Nederland zich niet bij een geloofsgemeenschap vindt horen. In Groningen ligt de ongelovigheid hoger: 62 procent van de 5655 stemmers geeft aan ongelovig te zijn.