Lopend Vuur: Ik trek er tijdens de herfstvakantie op uit

Een wandeltocht in de natuur... op helemaal op vakantie?
Een wandeltocht in de natuur... op helemaal op vakantie? © Pexels
Steeds meer Nederlanders grijpen de schoolvakanties aan om op reis te gaan. We trekken naar de camping, gaan op wintersport of bakken bruin in een warm en zonnig oord.
De bouwvak en rond de Kerstdagen zijn niet meer de enige momenten waarop we dat doen.
Steeds vaker gaan we ook even weg tijdens de Meivakantie of de Voorjaarsvakantie, maar hoe zit dat eigenlijk met de Herfstvakantie? Vroeger gingen we het bos in en zochten naar kastanjes, hoe zit dat tegenwoordig?
Blijf je gewoon lekker thuis, reis je de zon achterna ergens in den vreemde of maak je een leuke stedentrip? Onze stelling in het Lopen Vuur vandaag is: Ik trek er tijdens de herfstvakantie op uit.

Praat mee!

Is je conditie vanzelf wel goed vanwege je werk, of sport je je met regelmaat? Met welke eenvoudige trucs kreeg jij je conditie beter? Praat mee op onze facebookpagina of via 050-3188288. Je kunt ook stemmen via de Instagram-app in de Stories.

Conditie

In ons Lopend Vuur van dinsdag hadden we het over jouw conditie. Op de stelling 'Mijn conditie is goed' reageerden ruim 1500 mensen. Zestig procent durft hardop te zeggen: Mijn conditie is goed. Op Instagram werd het trouwens precies 50-50...