Lycurgus sluit 'Super Sunday' in stijl af

De volleyballers van Abiant Lycurgus hebben 'Super Sunday' afgesloten met een knappe overwinning. De Groningers wonnen in MartiniPlaza met 3-0 van Draisma Dynamo.
De setstanden waren: 25-20, 25-23 en 25-18. De Groningers namen hiermee uitstekend revanche op zichzelf, na de opvallende nederlaag van vorige week bij Sliedrecht Sport (3-0).

Koppositie

Lycurgus heeft vijftien punten uit zes duels en staat nu samen met Sliedrecht Sport bovenaan in de eredivisie. Orion en Dynamo hebben veertien punten.

'Super Sunday'

De 'Super Sunday' was sportief gezien een succes. Toeschouwers konden de drie grootste clubs van Groningen achter elkaar aan zien winnen. Eerst versloeg FC Groningen buurman sc Heerenveen met 2-0. Vervolgens was Donar veel te sterk voor Apollo (86-55). Ook het slotakkoord van Lycurgus mocht er zijn.

Publiek

Van de ruim vierduizend toeschouwers, die Donar zagen winnen in MartiniPlaza, bleven er uiteindelijk ongeveer duizend over om Lycurgus te zien zegevieren tegen de rivaal uit Apeldoorn.

Zaanstad

Volgende week zaterdag speelt de ploeg van Arjan Taaij uit tegen VoCASA. De week daarop speelt Lycurgus thuis tegen Zaanstad.