Mooie serie van Jong FC Groningen ten einde

Coach Alfons Arts
Coach Alfons Arts © JK Beeld
De voetballers van Jong FC Groningen hebben na lange tijd weer eens verloren. De ploeg van Alfons Arts incasseerde een nederlaag bij FC Lisse. Het werd 2-0.
In de afgelopen vijf wedstrijden bleef Jong FC Groningen ongeslagen. De mooie reeks wedstrijden leverde de ploeg dertien punten op.

Op de paal

Na een kwartier opende middenmoter Lisse de score door een doelpunt van Milton Klooster. In het vervolg van de eerste helft werd er ondanks kansen aan beide kanten niet meer gescoord. Na rust kwam FC Groningen bijna op gelijke hoogte, maar het schot van Jhurrey Margaritha belandde op de paal.
Twee minuten voor het einde werd de eindstand bepaald op 2-0 door een treffer van Bryan Illiohan.

Plek gezakt

Jong FC Groningen zakte een plek in de stand van de derde divisie en staat nu op de vijfde plaats met 21 punten uit twaalf duels.