Futsal Winsum kan één helft stunten

Futsal Winsum in actie op archiefbeeld
Futsal Winsum in actie op archiefbeeld © Henk Elderman/RTV Noord
Futsal Winsum is in de achtste finales van het bekertoernooi uitgeschakeld. FC Eindhoven was in eigen huis met 7-2 te sterk.
De Brabanders zijn koploper in de Eredivisie. De Groningers staan in de middenmoot van de Eerste Divisie.

Klasseverschil

In de eerste helft was het klasseverschil groot. Desondanks gingen de ploegen rusten met een 1-1 tussenstand. Na de openingstreffer van Eindhoven schoot Stefan Bultena de gelijkmaker binnen. Eindhoven raakte in de eerste twintig minuten drie keer de paal.
In de eerste tien minuten van de tweede helft liep Eindhoven uit naar 4-1. Reinder Haaksema deed daarna nog wat terug namens Winsum.
In de slotfase gaf de eredivisionist nog een keer gas. Het leverde drie doelpunten op, waardoor de nederlaag draaglijk bleef voor Futsal Winsum.