Instellingen

Groningen kleurt wit, meerdere ongelukken op de weg (update)

Een witte deken, maar ook ongelukken
Een witte deken, maar ook ongelukken © RTV Noord

De sneeuw heeft woensdagavond een groot deel van onze provincie bedekt onder een witte laag. Vooral in het oosten van Groningen viel de meeste sneeuw en bleven enkele centimeters liggen.

De foto hieronder is genomen in Oude Pekela waar op het moment van het nemen zo'n vijf centimeter sneeuw lag. Ook uit andere plaatsen komen witte foto's (zie verderop).

Foto: De Vries Media

Ongelukken

In de sneeuw vonden ook een paar ongelukken plaats:

Rond 21:50 uur is een auto op de N46, bij de afrit Garsthuizen, van de weg gegleden in de sloot beland. Een ambulance kwam ter plekke, maar zover bekend is er niemand ernstig gewond geraakt.

Foto: Pronews

Op de N33 bij Holwierde raakte rond 21:30 uur een automobilist van een besneeuwde weg. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Foto: Pronews

Op de kruising Woldweg / Industrieweg kwamen een auto en een fietser met elkaar in botsing. Het is onbekend of er gewonden zijn gevallen.

Foto: Venema Media

Op het Julianaplein werden enkele rijstroken tijdelijk afgesloten na een ongeval rond 19:45 uur. Meerdere ambulances en politiewagens werden opgeroepen. Ook hier is het onbekend of er gewonden zijn gevallen.

Foto: Venema Media


Witte plaatjes