Lees terug: El Hankouri bezorgt FC Groningen met ingeving alsnog drie punten

Kaj Sierhuis schudt tegenstander Clarke-Salter af en maakt de 1-0
Kaj Sierhuis schudt tegenstander Clarke-Salter af en maakt de 1-0 © Orange Pictures/Jan Westman
FC Groningen heeft de thuiswedstrijd tegen Vitesse op de valreep met 2-1 gewonnen. Invaller Mo el Hankouri was de grote man door in blessuretijd de 2-1 te scoren.
Kaj Sierhuis opende na een klein kwartier de score met een bekeken schuiver na een bal op maat van Handwerker.

Liveblog

De gelijkmaker viel in de 34e minuut en kwam van de voet van Darfalou. Ook hij scoorde uit een prima voorzet, deze kwam bij Vitesse van de voet van Karavaev. Het leek op 1-1 af te stevenen toen El Hankouri anders besliste. Lees het wedstrijdverloop terug via onderstaand liveblog: