Turbulente Tijden: een podcastserie over windmolens in Groningen

Egbert Minnema neemt je mee in de Groningse wereld van windmolens
Egbert Minnema neemt je mee in de Groningse wereld van windmolens © RTV Noord
Turbulente Tijden is een podcastserie van RTV Noord, waarin Egbert Minnema de wereld van de windmolens in duikt. Hij neemt je in vijf afleveringen mee in zijn zoektocht naar antwoorden op prangende vragen.
Hoe kan de frustratie en woede bij tegenstanders van windparken nou zó groot zijn geworden? Wat was hier nou voor nodig?
En aan de andere kant: Waarom is windenergie voor voorstanders nou zo belangrijk? Wat is de reden dat er grote windmolenparken kunnen verrijzen bij Meeden, en ook in de Drentse Veenkoloniën? Die vragen worden beantwoord in de deze podcast.

De podcast is hier te beluisteren:

Meer manieren om te luisteren:

Turbulente Tijden is een podcast: een radioprogramma dat te beluisteren is via internet. Turbulente Tijden is makkelijk te beluisteren op elke smartphone of tablet, via een speciale podcast-app, bijvoorbeeld Google Podcasts, Apple Podcasts, Spotify of Soundcloud.
Je kunt dan op ieder moment van de dag en waar je ook bent één of meerdere afleveringen beluisteren. Dan blijf je direct ook op de hoogte van nieuwe afleveringen. Ook kun je de afleveringen downloaden, zodat je ze daarna ook zonder internetverbindingen kunt beluisteren.
Heb je een Android-telefoon? Download de Google Podcast-app, zoek op Turbulente Tijden en klik op abonneren. Heb je een Apple-telefoon? Ga dan naar iTunes, zoek de podcast en klik op abonneren. Ook kun je Turbulente Tijden beluisteren via Spotify (klik hier), of via SoundCloud. Klik hiervoor op deze link

Podcasts bij RTV Noord

Naast Turbulente Tijden heeft RTV Noord ook de sportpodcast De Koffiecorner (iTunes & Spotify) en de Noordzaken-podcast (iTunes & Spotify), waarop je je kunt abonneren. 
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.