GHHC hervat competitie met nederlaag

De hockeysters van GHHC hebben de eerste wedstrijd na de winterstop verloren. Op bezoek bij Laren werd het 3-0 in het voordeel van de ploeg uit Noord-Holland.
Hierdoor blijft de ploeg van coach Julian Steen hekkensluiter in de hoofdklasse met twee punten uit veertien duels. Subtopper Laren gaf de bezoekers weinig kans op een stunt. De ploeg uit het Gooi was de bovenliggende partij, had een ruim veldoverwicht en maakte in de eerste helft twee doelpunten.

Goals

Macey de Ruiter tekende voor de eerste treffer na dik een kwartier spelen en tien minuten later verdubbelde oud-GHHC speelster Pam van Asperen de score. In de tweede helft kwamen de Groningse vrouwen iets beter in de wedstrijd, maar misten twee strafcorners waardoor de aansluitingstreffer niet viel.

Eindstand

In de slotfase bepaalde Macey de Ruiter met haar tweede treffer van de middag de eindstand op 3-0. GHHC staat voor de lastige opgave om de komende weken het gat van vier punten met Huizen en Bloemendaal te verkleinen.