GHHC verrast met eerste seizoenszege tegen Pinoké

Willemijn Bos springt het hoogst bij GHHC na haar winnende goal vlak voor tijd
Willemijn Bos springt het hoogst bij GHHC na haar winnende goal vlak voor tijd © Jacob Gunter
De hockeysters van GHHC hebben zondagmiddag de eerste overwinning van het seizoen behaald. Op sportpark de Harener Holt werd Pinoké met 2-1 verslagen.
Vlak voor tijd maakte Willemijn Bos uit een strafcorner de beslissende treffer. Hedi Koning had de ploeg van coach Julian Steen in de 11e minuut op voorsprong geschoten, ook uit een strafcorner. Pamela Raaff maakte namens de bezoekers nog in de eerste helft gelijk.