Eitje Eitje: ga je mee paaseieren zoeken?

Heb je zin om eieren te zoeken op deze Tweede Paasdag? Dat kan! De paashaas van RTV Noord heeft zondagnacht twaalf eieren verstopt in de provincie Groningen. Ga op zoek en vind een ei, want je kunt mooie prijzen winnen!

Paasuitzending

Van 08:00 tot 18:00 uur zijn we live op tv en radio met een speciale paasuitzending. Elk half uur maken we een nieuwe plaats bekend waar het ei ligt. Ook worden er in de studio workshops 'Chocolade', 'Taarten' en 'Schilderen' gegeven. Leuk om even de tv aan te zetten dus.

Zoekkaart

Hieronder vind je de kaart van Groningen. Zie je een eitje staan? Dan ligt daar een ei dat nog gevonden moet worden. Zoom verder in om te kijken waar je precies moet zijn. Binnen een straal van 200 meter ligt het ei. Kijk dus goed om je heen!

Eieren op de kaart

Via dit Google Maps kaartje kun je in een straal van 200 meter zien waar het ei ligt.

Online

Volg ons ook via Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven en ons foto's te sturen. De redactie volgt alles en gebruikt dit eventueel ook in de uitzending.

Ei gevonden?

Heb je het ei gevonden? Open het dan, want in het ei zit een unieke code die je door moet bellen naar RTV Noord (050 - 3188288). Je hoort live in de uitzending welke prijs je hebt gewonnen! Succes!

Meer over dit onderwerp:
GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws