Nieboer redt punt voor Be Quick met goal in slotminuut

Twan Nieboer, links, zorgde in de slotminuut voor de gelijkmaker namens Be Quick archieffoto © Orange Pictures/Pieter van der Woude
Be Quick heeft zondagmiddag de punten gedeeld met hekkensluiter RKHVV. Centrale verdediger Twan Nieboer zorgde in laatste minuut van de reguliere speeltijd voor de 2-2 eindstand.
De voorzet kwam van Toufik Faraouni en Nieboer kopte de gelijkmaker tegen de touwen. De rode lantaarndrager uit Huissen weerde zich kranig op de Esserberg en kwam op voorsprong in de 18e minuut door een treffer van Mike Pröpper.

Goals

Vlak voor rust tekende Arnoud Bentum voor de gelijkmaker na een assist van Daniel Teune, maar toch ging RKHVV met een 1-2 voorsprong. Rutger Worm passeerde Be Quick-doelman Robert Smit.

Kostbaar punt

In de tweede helft deden de bezoekers er alles aan om de drie punten over de eindstreep te trekken. Be Quick leek zich met een nederlaag te moeten verzoenen toen Nieboer met zijn rake kopbal alsnog voor een kostbaar punt zorgde in Haren.

Stand en programma

Be Quick staat met de achtste plaats in de middenmoot van de hoofdklasse A met 32 punten uit 25 wedstrijd. Volgende week zondag 21 april volgt de uitwedstrijd tegen Silvolde.