Wordt Borgerswold dé oplossing voor beachvolleybaltoernooi Veendam?

Wel, niet, misschien, ergens anders. Het ging de afgelopen dagen alle kanten op voor het beachvolleybaltoernooi in Veendam. Uiteindelijk lijkt het 5 en 6 juli te worden in recreatiegebied Borgerswold.

Het toernooi kwam op losse schroeven te staan, omdat de gemeente Veendam geen vergunning afgaf voor de oorspronkelijke locatie. 'Dit is geen evenementenlocatie', zei burgemeester Sipke Swierstra van Veendam maandag.

De parkeerplaats van het Indoorcentrum Veendam kwam al snel in beeld. Volgens Vera van Loenen van organisator Stichting Sport- en Evenementenhallen Veendam (SSEV) bleef het daar niet bij en kwamen er 'helpende handen uit Veendam, maar ook Nieuw Buinen, Stadskanaal en Haren'.

Naar Borgerswold?

Uiteindelijk denkt Van Loenen beet te hebben het recreatiegebied Borgerswold. Samen met Watersportcentre/Koetshuis moet het toernooi daar gehouden worden, gewoon zoals gepland op 5 en 6 juli.

'Inmiddels hebben wij de gemeente Veendam schriftelijk op de hoogte gesteld van de gewijzigde plannen', stelt de organisatie, die geen problemen meer verwacht, omdat Borgerswold een officiële evenementenlocatie is.

Lees ook:

- Organisator wil beachvolleybal Veendam een maand later alsnog op de kalender
- Beachvolleybal Veendam gaat niet door, gemeente geeft geen vergunning

Meer over dit onderwerp:
sport VEENDAM
Deel dit artikel:

Recent nieuws