Eindexamens! Wat zijn jouw overlevingstips?

Het is weer de tijd van de eindexamens! Hoe help jij je (klein)kind, buurjongen of nichtje de examens door? Daar is nu een Facebookgroep voor opgericht: 'Eindexamens: Groningen leeft mee!'.

Kan over een paar weken de vlag uit of toch niet? Een spannende tijd dus...Niet alleen voor de kandidaten, maar ook voor ouders, verzorgers, opa's en oma's, ooms en tantes en ga zo maar door.

Hoe werkt het?

Je kunt je aanmelden door op Facebook te zoeken naar de Facebookgroep: 'Eindexamen: Groningen leeft mee!' Of klik hieronder op 'lid worden'.

 
Eindexamen: Groningen leeft mee!
Besloten groep · 7 leden
Lid worden
Het is weer de tijd van de eindexamens??! Hoe help jij je (klein)kind, buurjongen of nichtje de examens door??? Hier kun je al je ervaringen, tips en vr...
 

Wanneer je lidmaatschapsverzoek geaccepteerd is door een moderator van de groep, kun je beginnen met posten. De groep is besloten, zodat alleen mensen die lid zijn van de groep kunnen meelezen en -discussiëren.

Waar gaat het over?

Hoe sleep jij jouw kind de eindexamens door? Of wil je even klagen over het veel te moeilijke examen Nederlands dat je kind die dag moest maken? En misschien wil je een herinnering delen: hoe heb jij je eigen examentijd beleefd? In de nieuwe groep kun je al je ervaringen, tips en vragen delen over meeleven met eindexamenkandidaten.

RTV Noord Facebookgroepen

Groningen Sterk! - voor en door Groningers die schade hebben door aardbevingen
Gezocht: Vrienden in Groningen - voor Groningers die op zoek zijn naar een nieuwe vriendschap
Feel Good Groningen - voor je dagelijkse portie positief nieuws
Verkeer in Groningen - voor al je verkeersergernissen

Meer over dit onderwerp:
GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws