Buspassagier mishandeld in Ter Apel, politie zoekt getuigen

De bushalte in Ter Apel
De bushalte in Ter Apel © Google Maps
Een man is tijdens de Koningsnacht in Ter Apel mishandeld door drie mannen en een vrouw. Zo laat de politie op Facebook weten.
De mishandeling vond plaats rond half vijf 's nachts op het busstation aan de Heemker Akkerstraat in Ter Apel, waar de nachtbus vanuit Stadskanaal stopte.

Luidruchtig

Tijdens de rit van Stadskanaal naar Ter Apel gedroegen de drie mannen zich luidruchtig. Daar zei de later mishandelde man wat van.
Eenmaal aangekomen in Ter Apel gingen de drie mannen en een vrouw verhaal halen bij het slachtoffer. Daarbij werd de man onder andere op het hoofd geslagen en raakte gewond.
Toen de man 112 kon bellen vertrok het viertal. Het slachtoffer ging daarna naar het ziekenhuis waar hij behandeld is.

Lijn 73

Het geheel speelde zich af op lijn 73. Een buslijn die de afgelopen maanden in het nieuws is vanwege overlast door reizigers die bij het azc in Ter Apel opstappen.
Qbuzz laat weten dat het hier om een speciale nachtbus op lijn 73 ging, ingezet vanwege de Koningsnacht, en dat er daarom geen beveiliger op de bus zat. De mishandeling heeft zich ook buiten de bus afgespeeld en staat dus ook niet op camera, aldus Qbuzz.

Getuigen gezocht

De politie is nog op zoek naar getuigen van de mishandeling en geeft op Facebook meer details.