Sporenonderzoek dodelijke steekpartij gaat door; dader nog altijd niet gepakt

Opnieuw sporenonderzoek naar aanleiding van de moord op de 27-jarige Hidde Bergman uit Groningen. Leden van de forensische opsporing doorzochten zaterdag de bossen langs het Jaagpad in de stad.

Bergman werd afgelopen dinsdag neergestoken tijdens een rondje hardlopen. 'Zonder reden van het leven beroofd. Tijdens een rondje joggen. Wreed, onvoorstelbaar, niet te hanteren', zo schrijven nabestaanden in een rouwadvertentie in het Dagblad van het Noorden.

De politie onderzoekt meerdere scenario's. 'Eén van die scenario's is dat de 27-jarige man een willekeurig slachtoffer is', aldus een woordvoerder van politie eerder deze week.

Extra patrouilles

De dader is nog altijd spoorloos. De politie is met man en macht op zoek naar een man van tussen de 20 en 30 jaar oud. Hij droeg donkere kleding en een donker petje en is tussen de 1.70 en 1.80 meter lang.

Ondertussen voert de politie extra patrouilles uit in de omgeving van het Jaagpad en het aangrenzende Zernike Complex. Ook houden medewerkers van het team Toezicht en Handhaving van de gemeente een extra oogje in het zeil.

Lees ook:

- Nieuw signalement van dader dodelijke steekpartij
- Sportverenigingen waarschuwen leden na dodelijke steekpartij: 'Fiets niet alleen'
- Slachtoffer dodelijke steekpartij in Stad komt uit Midwolda

Meer over dit onderwerp:
112nieuws GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws