Lopend Vuur: Verbied brommers en scooters in de binnenstad

Scooters en brommers moeten niet meer door hartje Groningen rijden, maar geparkeerd worden aan de rand van het stadscentrum. Dat vindt de PVV in Groningen.

De partij ergert zich groen en geel aan de scooters en brommers, die een overlast zouden vormen voor het winkelend publiek en bezoekers van terrassen.

Meer rust in binnenstad

De PVV wil -zonder brommers en scooters- meer rust in de binnenstad krijgen en het centrum ook veiliger maken. Net als in het buitenland wil de partij net buiten het centrum speciale parkeervakken.

Wethouder Broeksma (GroenLinks) snapt de ergernis, maar zegt dat het niet eenvoudig is om brommers en scooters uit de binnenstad te weren. Hij komt er binnenkort op terug.

Hoe denk jij over dit onderwerp? Vind jij ook dat brommers en scooters geweerd moeten worden, of moet het kunnen?

Praat mee

Wil jij meepraten over ons Lopend Vuur? Deel je mening en toelichting op onze Facebookpagina of laat het telefonisch weten via 050-3188288.

Ben jij bang voor onweer? Of juist helemaal niet? Die vraag legden we woensdag voor in Lopend Vuur. 70,45 procent van de stemmers zegt niet bang te worden van onweer, 29,55 procent wordt dit wél.

Meer over dit onderwerp:
Groningen-Stad lopendvuur
Deel dit artikel:

Recent nieuws