Lopend Vuur: Landbouwverkeer hoort niet in de spits

Groningen kent, net als veel andere plaatsen, een drukke ochtend- en avondspits. Niet alleen op de snelwegen, maar ook op de kleinere wegen kan het dan flink druk zijn.

Het onderwerp voor het Lopend Vuur van vandaag werd ons aangedragen door Edwin op Noord-luisteraar Marion Deen uit Norg.

Gevaarlijke situaties

Ze ergert zich aan het feit dat er in de spits landbouwverkeer op de weg is. Niet alleen zorgt het voor vertraging, ook gaat ander verkeer daardoor soms op onverantwoorde wijze inhalen. Met gevaarlijke situaties tot gevolg.

Hoe denk jij over dit onderwerp? Moet ook het landbouwverkeer ruim baan krijgen? De boeren doen immers belangrijk werk. Of moeten ze tijdens de spits even plaatsmaken?

Ons Lopend Vuur:

Praat mee

Wil jij meepraten over ons Lopend Vuur? Deel je mening en toelichting op onze facebookpagina of laat het telefonisch weten via 050-3188288.

Pensioen

Maandag ging ons Lopend Vuur over de kosten van een uitje. Onze stelling daarbij was 'Bij een dagje uit neem ik mijn eigen eten en drinken mee'. Een overtuigende 75 procent van de 6.392 stemmers was het hiermee eens.

Meer over dit onderwerp:
lopendvuur GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws