FC Emmen heeft Gronings bod binnen op Bijl

FC Groningen heeft een officieel bod uitgebracht op Knoalster Glenn Bijl. Dat vertelt FC Emmen-directeur Ronald Lubbers.

Eerder liet de directeur al weten dat de Groningers geïnteresseerd zijn in de bij FC Groningen opgeleide verdediger annex middenvelder.

'Akkoord is onwaar'

Nu is er dus ook een bod binnen, maar over de hoogte van het bod wil Lubbers niks zeggen. 'We gaan dit bod nu bestuderen. Dat verschillende media al melden dat er een akkoord is, is onwaar.'

'Ik werd al gebeld door een bezorgde buitenlandse club die ook interesse heeft in Bijl, maar die heb ik verteld dat er nog geen akkoord is met FC Groningen.'

Nick Bakker

Ook voor voormalig jeugdspeler Nick Bakker heeft FC Groningen aan het eind van het seizoen interesse getoond. 'Maar daarover heb ik ze de laatste weken niet meer gehoord', aldus Lubbers.

De linksbenige verdediger van de Emmenaren heeft een contract dat nog een seizoen doorloopt.

Aangetekende brief

Dat is in ieder geval de lezing van FC Emmen. Zijn contract liep af en de club had voor 15 mei volgens de cao-regels een aangetekende brief moeten krijgen van Bakker met daarin de mededeling dat hij weg wil.

Maar FC Emmen zegt die brief niet te hebben ontvangen, dus loopt zijn contract automatisch een jaar door en moeten geïnteresseerde clubs een transfersom betalen.

Bakker ziet dat anders. Tegenover RTV Drenthe zegt hij dat hij vindt dat er geen rechtsgeldig contract is.

Lees ook:

FC Groningen aast op terugkeer Glenn Bijl (update)

Meer over dit onderwerp:
sport fcgroningen GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws