Stadjer overvallen in woning, politie zoekt drie 'jonge en getinte' daders

Een bewoner van een woning aan de Dr. C. Hofstede de Grootkade in Stad is woensdagavond slachtoffer geworden van een gewapende overval. Volgens de politie gingen 'drie jonge en getinte jongens' er met een onbekende buit vandoor.

De bewoner werd door de jongens, die alle drie een wit masker droegen, bedreigd met een wapen en vervolgens mishandeld. Het slachtoffer liep daarbij verwondingen op. De overvallers sloegen vervolgens hun slag in de woning en wisten daarna te ontkomen. 

Signalement

De politie is na de melding van de overval meteen op zoek gegaan naar de drie jongens, die waren gevlucht in de richting van de Westerhaven. Eén van de daders droeg witte of rode gympen en ze hadden donkere kleding aan, laat de politie weten. 

De politie is na de overval een sporenonderzoek in de woning gestart. Het slachtoffer heeft direct van die gelegenheid gebruikgemaakt door aangifte van het voorval te doen.

Camera?

Mensen die aan de Dr C. Hofstede de Grootkade, Westersingel of Westerkade een camera hebben hangen met het beeld gericht op de openbare weg, worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844

Meer over dit onderwerp:
Groningen-Stad inbraken 112nieuws GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws