Lopend Vuur: Op tropische dagen moet een korte broek naar het werk kunnen

In de korte broek naar je werk: ja of nee?
In de korte broek naar je werk: ja of nee? © Hotlanta Voyeur / David Martyn Hunt
Het wordt warm deze week. In sommige delen van het land kan de temperatuur zelfs oplopen naar 36 graden vandaag. In Groningen blijven we daar een paar graden onder.
Vanwege de aanhoudende hoge temperaturen in verschillende provincies heeft gezondheidsinstituut RIVM het 'hitteplan' afgekondigd. In Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Flevoland, Noord-Brabant en Limburg geldt de extra waarschuwing. Ook wordt opgeroepen om extra op elkaar te letten vanwege de hitte.
Voor veel mensen is het echter nog geen vakantie en moet er gewoon gewerkt worden. Hoe ga je dan gekleed? Kan een korte broek, een korte rok of een hemdje op je werk? En hoe zit het dan met kledingvoorschriften bij sommige werkgevers?
Hoe ga jij gekleed naar je werk?
Ons Lopend Vuur: 

Praat mee

Wil jij meepraten over ons Lopend Vuur? Deel je mening en toelichting op onze facebookpagina of laat het telefonisch weten via 050-3188288.

Groningen als speelstad?

'Groningen moet zich kandidaat stellen als speelstad voor het WK voetbal voor vrouwen', was vrijdag ons Lopend Vuur. 67procent van de stemmers was het daarmee eens, 33 procent niet. Er werd 3.724 keer gestemd.