Tom van de Looi wil graag naar FC Emmen

De vandaag jarige Tom van de Looi wil graag verhuurd worden aan FC Emmen. De twintigjarige middenvelder zou zich in Emmen graag willen doorontwikkelen.

'Er ligt misschien een mogelijkheid met de overgang naar Groningen van Glenn Bijl, maar ik heb van Groningen nog niks gehoord', zegt Van de Looi. 'We hebben afgelopen seizoen gezien hoe FC Emmen voor de dag is gekomen en dat spreekt me erg aan. Dat Dick Lukkien trainer van Emmen is, speelt natuurlijk ook mee.'

Niets zeker over een ruil

De directeur van FC Emmen, Ronald Lubbers, wil niet veel over de interesse kwijt. 'Gaande het proces wil ik daar eigenlijk niks over zeggen.' Of Van de Looi daadwerkelijk in een ruil met Glenn Bijl betrokken kan worden is ook niet zeker.

'Dat kwam meer van Groningen-kant, dan vanuit onze kant, maar alles wat ik zeg dat kan het proces storen', zegt Lubbers.

'Beste voor mijn ontwikkeling'

Zelf wil Van de Looi geen overhaaste beslissing nemen. 'Ik richt me nu gewoon op Groningen, maar ik ben natuurlijk blij met de interesse van Emmen. Ik wil gewoon voetballen, dat is het beste voor mijn ontwikkeling. Mocht het rondkomen dan kan ik ook gewoon in Groningen blijven wonen, maar ik wacht het af', besluit de middenvelder.

FC Groningen was niet bereikbaar voor commentaar.

Lees ook:

- Komt Glenn Bijl nog naar FC Groningen of niet?
- Kamp Bijl: 'Er is nu gewoon duidelijkheid nodig'

Meer over dit onderwerp:
sport fcgroningen GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws