Instellingen

Overnamekandidaat voor A Little Lovely Company meldt zich

© Little Lovely Living
Er heeft zich al een overnamekandidaat gemeld bij de directie van de Groningse groothandel A Little Lovely Company. Dat zegt curator Gerard Breuker.
Maandag werd bekend dat A Little Lovely Company surseance van betaling is verleend. Volgens de curator ligt er inmiddels een faillissementsaanvraag bij de rechter. 'Het bedrijf is technisch failliet.'
Volgens de curator is de groothandel te snel gegroeid, maar zit er zeker toekomst in het bedrijf. 'Ze moeten flexibeler met groei omgaan. Dat geldt niet alleen voor het personeel, maar dat geldt ook voor de voorraad.'
Breuker denkt dat er de komende week meer duidelijkheid komt.

A Little Lovely Company

A Little Lovely Company werd in 2014 opgericht en leverde aan 3200 (web)winkels. De collecties omvatten onder andere sfeer- en nachtlampjes, lightboxen, unieke letterbanners en andere producten voor kinder- en woonkamers.
Het bedrijf opende de afgelopen jaren naast haar hoofdkantoor aan de Stavangerweg ook twee fysieke panden in de stad Groningen. Dat gebeurde onder de noemer Little Lovely Living.
Eén was te vinden aan de Astraat en zelfs één aan de Herestraat. Daar werden eigen producten verkocht, maar er zat ook een eetbestemming op beide winkels. Zo werden er bijvoorbeeld bontgekleurde 'unicorn' ijsjes en toetjes verkocht.