Koffiecorner #40: 'Doan is niet goed genoeg voor PSV'

In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema is op vakantie en dus ontvangt Martin Drent samen met Oetse Eilander een aantal gasten.

Martin Drent denkt niet dat Ritsu Doan goed genoeg is om het te gaan maken bij PSV, de Eindhovenaren schijnen geïnteresseerd te zijn. Stefan Bleeker denk dat Doan juist in een beter elftal meer zal laten zien en ons nog wel eens kan gaan verrassen.

Sportverslaggever Karel Jan Buurke was bij de herdenkingsdienst voor de vorige week plotseling overleden Grietje Pasma en vertelt over haar waarde voor de Groningse sport. En ook de dochter van Martin Drent mengt zich nog even in de discussie

Afbeelding

- Martin Drent: 'Deyovaisio Zeefuik komt tekort voor het niveau van FC Groningen'
- Sophie Drent: 'Mijn vader maakt heel veel geluid tijdens het eten'
- Stefan Bleeker: 'Doan komt juist bij een goede ploeg beter tot zijn recht'
- Karel-Jan Buurke: 'Ontzettend veel respect voor Grietje Pasma'
- Oetse Eilander: 'Moet de vaste stoel van Grietje Pasma bij Donar niet gewoon leeg blijven?'

Podcasts bij RTV Noord
Deze Koffiecorner (en de vorigen) zijn hierboven te beluisteren, maar ook via Spotify (klik hier en druk op volgen) en Apple Podcast (klik hier via iPhone en druk op abonneer)

Naast De Koffiecorner heeft RTV Noord ook Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de Noordzaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren. 

Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.

Meer over dit onderwerp:
podcast sport fcgroningen GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws